Poznaj historię

Wódki Gessler


Wódka Gessler narodziła się przy stole.
Smak towarzyszył rodzinie Gessler od pokoleń. Gdziekolwiek rzuciły ich losy.
We Francji założyli winnicę Joÿ z całą gamą  win Côtes de Gascogne Vins de Pays, ale także ze znakomitym, nagradzanym w świecie Armaniakiem.


W Polsce od stulecia zajmują się przyjmowaniem Gości i gotowaniem dla nich.
 I to Gość jest zawsze najważniejszy, dlatego tak ważne jest bezkompromisowe podejście do jakości wyselekcjonowanych produktów i do smaku potraw.


Z tej tradycji kulinarnej i restauratorskiej, na bazie starych i sprawdzonych metod narodziła się również Wódka Gessler.
Przez lata zbierane doświadczenie, tradycja smaku i jakości zagwarantowało pieczołowitość w stworzeniu manufakturowej Wódki Gessler z najlepszych odmian polskiego ziemniaka.

Po latach Adam Gessler rozpoczął na nowo jej produkcję dobierając jej smak do tradycji polskich zakąsek i przekąsek.